SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Gevarieerd muziekprogramma
08-06-2015 00:00:00

Donderdag 30 juli vanaf 22.00 uur
'SIVO Ballads Night' met optredens van Anne Verhart, Nick Novak, Albert Hoekstra.

Anne Verhart
Als klein meisje was ze al bezig met wat ze later wilde worden. Wat er ook gebeurde, Anne zong waar ze ook was. De jonge inwoonster van Tweede Exloërmond heeft al regelmatig in de spotlights gestaan. In 2009 en 2010 speelde zij de rol van Mook in ‘Oek de musical’. Ze zong en speelde in 2012 in haar woonplaats een hoofdrol in de openluchtvoorstelling van het Stratenmakerfestival, trad op voor prinses Beatrix en stal de show tijdens het Drents Sportgala van dit jaar.

 

                                                                                             Anne Verhart   

 

Tegenwoordig zingt Anne o.a. in verschillende bands 'Applemoose' en 'Cover-it'. Maar naast het zingen van covers schrijft ze ook nog liedjes. "Welke richting ik op wil, geen idee. Een ding is zeker het wordt iets in de muziek. Mijn passie ligt bij de musical. In de huid van een persoon kruipen door te acteren en te dansen", aldus Annne Verhart. Op dit moment is het zangtalent bij maar liefst vijf verschillende en compleet uiteenlopende muziekopleidingen aan het auditeren. Als ze maar kan zingen. ,,Ik kwam tijdens mijn geboorte al zingend naar buiten”, zegt ze met een grote glimlach.

 

Anne Verhart op YouTube

 

 

Nick Novak
Zanger Nick Novak (Albert Klaar) presenteerde in mei officieel zijn debuut-cd  ‘Leef voor mij’. Dat deed hij in hotel Talens in zijn eigen Coevorden. De inmiddels 60-jarige zanger is bij velen geliefd vanwege zijn warm stemgeluid. Juist in het zingen van rustige ballads ligt zijn grote kracht. Naast natuurlijk zijn Nederlandstalige nummer 'Leef voor mij' zingt Nick ook veel Engelstalige golden oldies en easy listening nummers. Maar ook liedjes van bijvoorbeeld Michael Bublé staan op z'n repertoire.

 

     Nick Novak

 

Albert Hoekstra
Zanger Albert Hoekstra werd geboren op 5 augustus 1967, in een groot, warm gezin. Muziek speelde van jongs af aan een grote rol in zijn leven. Op zondag was het hele gezin verzameld rond de radio, om de liedjes van de diverse geheime zenders mee te zingen. Eigenlijk zingt Albert al zolang hij zich kan herinneren. Zijn muzikale carrière begon voor de grap met het zingen tijdens allerlei feestjes. Zijn grote idolen zijn o.a. Elvis Presley, George Baker, Jack Jersey, Engelbert Humperdinck en Roy Orbison. Maar ook het Nederlandse lied wordt niet vergeten. Naast zanger is Albert ook een verwoed sportvisser.

 

                                                                            Albert Hoekstra 

 

Albert Hoekstra op YouTube

 

 

Vrijdag 31 juli vanaf 22.00 uur
Dance Trance

Met DJ/Producer duo 'Donero' Niels vd Steen (16) & Tim Huizing (17) uit Emmen. Deze twee regionale top DJ's zorgen ongetwijfeld voor een swingende avond.

 

                                                         

                                                                                                                              DJ's Donero


Zaterdag 1 augustus vanaf 22.00 uur
SIVO Party Time met 5th Wheel

5th Wheel
Met veel enthousiasme en gevoel brengen de zes jongens van 5th Wheel de hits uit de jaren 60, 70 en 80. De afgelopen twee jaar zorgden ze tijdens het SIVO-festival al voor de daverende muzikale finale op zaterdagavond. De muzikale vriendengroep is sinds april 2012 'on the road'. In de lente van 2013 volgde het eerste betaalde optredens en het gaat snel want sinds die tijd zijn ze vrijwel ieder weekend op pad.

 

5th Wheel speelt vooral feestelijke rock-'n-roll muziek met ook nogal wat meezingnummers zoals 'Narcotic' en 'Proud Mary', dat soort krakers! Spelen tijdens het SIVO-festival vinden ze geweldig. Zanger Roy van der Scheer: "Het is echt een geweldig festival. Het draait allemaal om dans maar er komt steeds meer ruimte voor muziek. Vorig jaar was helemaal geweldig! Iedereen, ook de buitenlandse gasten, zongen mee en er werd volop gedanst. Het gevoel dat je krijgt is onbeschrijfelijk. Wij zijn ook maar gewone jongens uit Valthe. Wij vinden het dan ook een grote eer om opnieuw op het SIVO-festival te mogen spelen."

 

                                                                     5th Wheel

 

5th Wheel bestaat verder uit: Dion van der Scheer (zang, gitaar), Arjan Rengers (zang, gitaar), Gideon van Lottum (drums), Martin Webers (bassist) en Arjan Beukers (Saxofoon).

 

5th Wheel op YouTube

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker