SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

Folklore-groepen uit de hele wereld!

 

 

 

Land :Rusland
Plaats :Moskou
Groep :State Folk Choir 'Slavyanskiye Napevy'
omschrijving :

 

 

Rusland is met een grondgebied van ruim zeventien miljoen km2 het grootste land van de wereld en qua inwoneraantal het negende land. De hoofdstad en tevens het economische hart van het land is Moskou. Ook de stad waar deze bijzondere Russische folklore groep z'n thuishaven heeft.

 

 

Het State Folk Choir 'Slavyanskiye Napevy' is opgericht in 2006 en staat onder artistieke leiding van Alexander Darmastuk. Dit ensemble van het Russische Staats Musical, Televisie en Radio Center is in haar korte bestaan zeer succesvol gebleken.

 

 

Het koor bestaat uit 60 leden, niet alleen vocaal maar ook dansend tonen zij de unieke tradities van de Russische cultuur in kleurrijke klederdracht . De begeleiding van een professioneel orkest zorgt voor een unieke en kwalitatief hoogstaande muzikale belevenis.

 

 

De traditionele Russische volksliederen en dansen in hedendaagse uitvoering, zelfs het genre folk-rock wordt niet geschuwd, worden uitgevoerd door fragiele danseressen en stoere Kozakken.


 

 

State Folk Choir 'Slavyanskiye Napevy' showt het publiek de diverse aspecten van de traditionele Russische muziek in binnen en buitenland om begrip en waardering voor deze vorm van kunst te kweken.

 

 

Plotseling waant men zich thuis op een feest waarbij het lijkt alsof de tijd eeuwen heeft stilgestaan. Optredens van het ensemble zijn diverse malen met belangrijke prijzen beloond. Ook internationaal hebben zij meerdere prijzen gewonnen en zullen ook in Odoorn op een enthousiast publiek kunnen rekenen.

 

 

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker