SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

Folklore-groepen uit de hele wereld!

 

 

 

Land :India
Plaats :Ahmedabad
Groep :Rhythm Performing Arts
omschrijving :

India

Rhythm Performing Arts

www.rhythmfolkarts.com


 

Uit India zal de groep 'Rhythm Performing Arts' dit jaar naar ons festival komen. Zij zal eerst aan een festival in het oosten van Polen deelnemen (Brusy) en komt dan per trein naar Nederland.

  

‘Rhythm Performing Arts’ is een organisatie die in 1997 is opgericht om een nieuw platform te bieden aan de talentvolle jonge generatie op het gebied van muziek, dans & drama, beeldende kunst, dichtkunst, zang en theater.

 

Zij bestaat uit jonge mensen die interesse hebben in de traditionele volkscultuur van het land. De groep heeft erkenning verworven van de nationale overheid en mag zich daarom ook op vele nationale en internationale evenementen als vertegenwoordiger van India presenteren.

 

Het ensemble heeft in zijn uitgebreide programma verschillende historische dansen uit diverse streken en staten van het immense land. De groep wil graag de rijke Indiase historie bewaren en die aan de wereldbevolking laten zien. Daartoe probeert men zoveel mogelijk de folkloristische festivals te interesseren voor hun cultuur.


De artistieke prestaties behoren tot de beste van het land op het gebied van amateurgroepen en in de loop van haar bestaan zijn inmiddels vele prachtige prijzen gewonnen.


De directeur, de heer Patel Raju, en een deel van de dansers hebben reeds vele internationale folkloristische festivals bezocht. In 2009 waren ze in Polen, Cyprus en Turkije. 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker