SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa�a Deutsch English

Folklore-groepen uit de hele wereld!

 

 

 

Land :Colombia
Plaats :Villavicencio
Groep :Ara Macao Compañia Dancística
omschrijving :

 

 

 

Deze Latijns-Amerikaanse folkloristische dansgroep bestaat nog maar vijf jaar en heeft in die korte periode al een zeer goede internationale reputatie weten op te bouwen.

 

Het is allemaal begonnen als een kleine vriendengroep, die met behulp van allerlei familieleden een goed getraind dansgezelschap heeft weten op te zetten.

 

                                        ( De stad Villavicencio in Colombia)

 

De balletachtig uitgevoerde Latijns-Amerikaanse dansen, de bijbehorende schitterende  muziek en de kleurrijke kostuums staan borg voor een hoog artistiek niveau.

 

 

Overal waar de groep heeft opgetreden werden ze enthousiast ontvangen en wordt hun programma ze er gewaardeerd. De Colombiaanse dansen worden in snelle ritmische choreografieën voor het voetlicht gebracht en zullen ongetwijfeld bij de bezoekers van het festival een glimlach op het gezicht toveren.

 

 

 

Ara Macao Compañia Dancística heeft inmiddels drie internationale reizen gemaakt. Hun trip van dit jaar zal dan ook niet beperkt blijven tot het SIVO-festival in Nederland.

 

Ze gaan eerst naar Frankrijk en komen van daaruit naar Nederland om vervolgens door te reizen naar het festival in Billingham (Engeland).

  

Een fragment van hun dansen is te zien op: http://www.youtube.com/watch?v=Sh52tPDq9X8

  

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker