SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Finalisten fotowedstrijd bekend
08-09-2011 00:00:00

                                    (Eerste genomineerde voor de finale: Henk Katuin)

 

De jury heeft voor de finale van de SIVO-fotowedstrijd 2011 vier foto's genomineerd. Ook dit jaar bleek het SIVO-festival wederom het evenement bij uitstek waar fotografen zich helemaal kunnen uitleven. Waar je ook keek, overal kon je wel een onderwerp ontdekken dat uitnodigde om vastgelegd te worden.

                                  (Tweede genomineerde voor de finale: Ton Trompert)

 

Tussen de honderden inzendingen niet alleen ingewikkelde dansbewegingen, kleurrijke plaatjes van schitterende kostuums, maar ook opvallend veel menselijke ontmoetingen op het festivalterrein. Een selectie van alle ingezonden foto’s zijn op onze website te vinden.

 

 

                                    (Derde genomineerde voor de finale: Lia Gunster)

 

Een deskundige jury heeft in de laatste week van augustus de allermooiste SIVO-foto's van 2011 geselecteerd. Vier daarvan heben het nu tot de finale geschopt. De genomineerde fotografen zijn Ton Trompert, Lia Gunster en zelfs twee maal, Henk Katuin.

                                    (Vierde genomineerde voor de finale: Henk Katuin)

 

De jury hoopt volgende week de winnende foto en fotograaf bekend te maken. De beste foto van SIVO 2011 zal o.a. geplaatst worden in het programmaboekje en op de website en zal ook gebruikt worden t.b.v. diverse publicitaire uitingen voor SIVO 2012. De maker van de winnende gevoelige plaat ontvangt als beloning twee passe-partouts voor het festival van volgend jaar.

 

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker