SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Bestuursleden uitgezwaaid
14-04-2012 00:00:00

Vrijdag was in de Boshof in Odoorn de avond van ’het grote afscheid’. Maar liefst vijf bestuursleden en de vaste notuliste van het algemeen bestuur werden door voorzitter René Wiggers toegesproken en van passende geschenken en bloemen voorzien. Een kwart eeuw SIVO-historie kwam deze avond voorbij.


Piet Hospers uit Valthe b.v. heeft zich zevenentwintig jaar(!) op vele fronten ingezet voor het festival. Vanaf 1996 was hij, met een onderbreking van een paar jaar, de voorzitter van de algemene dienst. De groep vrijwilligers die o.a. zorgen voor de opbouw van het terrein en talloze andere hand- en spandiensten verrichten. Piet was tijdens de vaak hectische SIVO-weken immer de rust zelve en behield gelukkig altijd het overzicht. Hij was als een coach die met al zijn spelers rekening hield en zorgde voor een ongedwongen sfeer binnen deze club van vrijwilligers.

                                ( Piet Hospers spreekt zijn oud-collega's toe.)

 

Don op ’t Eijnde hoopt in Tweede Exloërmond nog vele jaren als gastgezin te kunnen fungeren maar als voorzitter van de commissie huisvesting nam hij vrijdagavond afscheid. Het echtpaar Benno en Erna Zwart hebben door een verhuizing een punt achter hun SIVO-werk moeten zetten. Benno was gedurende bijna drie jaar secretaris en Erna ruim elf jaar de notulist van het algemeen bestuur. 

          (Ans, altijd in voor een geintje, Renken)

 

Na twee jaar is ook Ans Renken, als voorzitter van de commissie ‘natje en droogje’ oftewel de huishoudelijke dienst, gestopt. Zij gaat de SIVO-boeken in als de altijd luidruchtige stemmingmaker op de centrale post, het SIVO-hoofdkwartier.

         ( De nieuwe en de oude voorzitter van SIVO, René Wiggers bedankt Hans Post.)

 

Warme woorden waren er ook voor ‘t charmante ‘uithangbord’ van SIVO de laatste jaren. De voorzitter met de pijp, Hans Post. nam vrijdagavond na zes jaar afscheid. In zijn dankwoord wenste hij vooral alle nieuwe bestuursleden veel succes voor het komende festival. En dat was misschien wel het beste nieuws vrijdagvond. Bijna alle vacatures binnen het SIVO-bestuur zijn inmiddels weer ingevuld!

 

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker