SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Musicalgroep treedt op in koepeltent
20-06-2012 00:00:00

De musicalgroep Heidebloem uit Odoorn verzorgt tijdens SIVO op zaterdag drie optredens.

De groep bestaat uit enthousiaste mensen die houden van toneelspelen, zingen, dansen en vooral plezier maken en bestaat inmiddels zeven jaar.

                

Ze verzorgen musicals en zangshows voor diverse evenementen van 500 tot zo’n 1200 bezoekers. Tevens vertegenwoordigde de Musicalgroep de gemeente Borger-Odoorn in 2011 op de culturele avond van Het Zuidenveld. Daarbij werd de eerste prijs in de wacht gesleept.

          

Door steeds nieuwe technieken toe te passen leiden hun producties telkens tot zeer lovende recensies. Heidebloem heeft doorlopend veel succes en hun optredens maken indruk. Over hun musicals, zangshows en andere optredens wordt vaak nog lang nagepraat.

              

Het gezelschap is nu erg druk met een nieuw en bijzonder project. Het is een musical over het onderduikershol in Valthe tijdens de Tweede Wereldoorlog.

 

Deze musical zal in 2013 op de planken komen in de tot theater omgebouwde Oude Korenmalerij in Odoorn. 

              

De musicalgroep Heidebloem brengt tijdens het SIVO-festival op zaterdag 4 augustus een drietal optredens met smartlappen, tranentrekkers en de mooiste liedjes ooit in het Nederlands en Engels gezongen.

 

Ze komen allemaal voorbij tijdens deze spetterende optredens. De groepsleden vinden het bijzonder mooi, wanneer er wordt meegezongen door het publiek.

Schroom dus niet!

                

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker