SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Nieuwe presentatrice voor SIVO
20-07-2012 00:00:00

Danslustige inwoonster Emmen opnieuw op SIVO-podium alleen nu met microfoon.

 

Ze komt al jaren naar het SIVO-festival als bezoeker, maar dit jaar zal Ineke Kemper een actieve rol tijdens het festival vervullen. Vele jaren was Marleen Ottens te zien en te horen als presentatrice van het SIVO-festival, maar daar komt dit jaar verandering is. Ineke Kemper is de nieuwe SIVO-stem.

“Ik heb er zin in”, zegt de in Emmen woonachtige Kemper. “Ik kom in ieder geval al een jaar of vijf naar het festival in Odoorn en geniet telkens weer. Ik heb er heel veel zin in.”

 

 

Het hanteren van de microfoon is Kemper niet vreemd. Sterker: het is haar dagelijks werk.

Al vele jaren werkt Ineke Kemper als verslaggever voor de regionale omroep RTV Drenthe, dus weet ze als geen ander de microfoon te hanteren.

 

En met de kennis over het festival loopt het ook wel los. “Ik kom uit Drenthe en weet dus al heel lang wat SIVO is.

 

Oorspronkelijk kom ik uit Sleen en daar ben ik vertrouwd geraakt met de dansgroepen van SIVO. Er zijn in Sleen enkele gastgezinnen die al langere tijd dansers opvangen.

 

 

Daarnaast heb ik twee jaar geleden ook nog met een aantal andere meiden een Zumba-workshop gegeven tijdens SIVO. Een mooie ervaring was dat.”

 

   

                       De nieuwe SIVO-presentarice 'zumba't ' er lustig op los!

 

Ineke Kemper zal dagelijks de presentatie ter hand nemen. “Ik moet nog even bekijken hoe ik dat het best kan combineren met mijn dagelijkse werk en anders neem ik enkele vakantiedagen.”
Voorafgaand aan het dansfestival zal de Emmense zich zoveel mogelijk verdiepen in de deelnemende groepen. “Ik ga alles uitpluizen, wat zijn de bijzondere dingen, wat zijn de nieuwtjes, wat is bijzonder aan de groepen. Ik wil alles weten”, lacht Ineke Kemper die duidelijk zin heeft in de presentatie van het SIVO-festival.

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker