SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Weekend Parijs of Berlijn hoofdprijs verloting
03-08-2012 00:00:00

Globe Reisbureau, vestigingen Rolde en Borger, heeft een mooie hoofdprijs beschikbaar gesteld voor kopers van programmaboekjes van het SIVO-festival.


Iedere dag van het SIVO-festival vindt er een verloting plaats. Dagelijks zijn er drie prijzen te winnen. Iedereen die aan de verloting meedoet, door het invullen van een bon in het programmaboekje, dingt mee naar de dagprijzen die beschikbaar zijn gesteld door Schippers Coop (Odoorn), café-restaurant, zalen De Boshof (Odoorn), De Snoepert (Odoorn), Drouwenerzand Attractiepark BV (Drouwen), Bakker Joost (Odoorn), Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen (Exloo), Klusmarkt Fixet (Odoorn) en SIVO.


De trekkingen van de dagprijzen zijn tot en met zaterdag op het SIVO-terrein om 21.00 uur. Op zondagmiddag is de trekking om 16.00 uur op het terrein. Op zondag is er naast de trekking van de dagprijs ook nog de trekking van de hoofdprijs.


En die hoofdprijs is niet mis. Globe Reisbureau Rolde en Borger (www.globereisburorolde.nl) heeft een weekend Parijs of Berlijn voor twee personen beschikbaar gesteld. De namen van de prijswinnaars worden omgeroepen op het terrein en staan op het infobord bij het infocentre. De prijswinnaars worden ook nog eens telefonisch en/of per e-mail geïnformeerd.


Alle reden dus om een programmaboekje te kopen en de bon achterin het programma in te vullen en in te leveren bij het Info-centre.

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker