SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Doe mee met SIVO-fotowedstrijd
07-08-2012 00:00:00

Het SIVO-festival is natuurlijk het evenement bij uitstek waar fotografen zich helemaal kunnen uitleven. Ook dit jaar zijn er weer heel wat geheugenkaartjes vol ‘geschoten’. Waar je ook kijkt, overal op het festivalterrein vond je wel een onderwerp dat uitnodigde om vastgelegd te worden.

 

Niet alleen de ingewikkelde dansbewegingen, de schitterende kostuums, maar ook de menselijke ontmoetingen tijdens het festival leverden vaak onvergetelijke beelden op.

 

 

Ook dit jaar kunt u uw fraaiste digitale foto’s insturen voor de SIVO-fotowedstrijd (maximaal drie foto's per fotograaf / e-mailadres). Een deskundige jury kiest begin september de allermooiste foto van 2012.

 

Een selectie van de mooiste foto’s komen op de SIVO-website te staan en de winnende foto zal worden gebruikt voor verschillende publicaties. De maker van de winnende foto ontvangt als beloning twee passe-partouts voor het festival van volgend jaar. De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (minimaal 1800 x 1300 pix).

 

Alle foto’s worden eigendom van SIVO, die ze o.a. voor publicitaire doeleinden kan gebruiken.

 


Deelnemers dienen de foto’s uiterlijk maandag 27 augustus te hebben aangeleverd via het e-mailadres: fotowedstrijd@sivofestival.nl.

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker