SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Deel uw mooiste SIVO-herinneringen
19-12-2016 00:00:00

Met het stoppen van het SIVO-festival komt er een einde aan een tweeëndertig jarige traditie. De organisatie wil de periode rond kerst en oud & nieuw aangrijpen om de mooiste, meest persoonlijke, grappige en ontroerende momenten nog één keer te beleven.

 

 

Door persoonlijke korte verhalen en anekdotes over SIVO, voor en achter de schermen, om onze Facebook pagina te plaatsen laat u nogmaals zien wat het SIVO-festival voor uw heeft betekend.

 

Als u niet zo’n schrijver bent kan ook een bijzondere foto met een kort bijschrift een mooie manier zijn om tweeëndertig jaar SIVO in Odoorn nog eens de revue te laten passeren. Natuurlijk hopen we ook op reacties uit het buitenland van de meer dan tienduizend (10.000!!!) dansers en muzikanten die van overal op de wereld naar onze regio kwamen.

 

 

Met ruim vierduizend volgers op Facebook biedt SIVO een indrukwekkend wereldpodium voor verhalen die nooit verloren mogen gaan. Laat zien dat dankzij het SIVO-festival de wereld er toch een klein beetje anders uit zag dan de wereld waarmee we dagelijks vaak keihard worden geconfronteerd.

 

Volgend voorjaar plaatsen we op onze website een kleurrijk overzicht van alle reacties, de verhalen en de foto’s…………om nooit te vergeten. 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker