SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Er gloort nog hoop voor SIVO
25-10-2016 00:00:00

Het bestuur ziet toch nog voldoende aanknopingspunten om de komende dagen met een aantal externe partijen verder te praten over een eventuele doorstart van het SIVO-festival.

Via deze weg wil het SIVO-bestuur iedereen bedanken voor zijn of haar inbreng.

 

                                         (Het SIVO-bestuur in vergadering)

 

Gisteravond werden tijdens een bestuursbijeenkomst in Odoorn alle ontvangen reacties en suggesties besproken. Naast veel opbeurende mails kwamen er vooral de laatste week nog enkele ideeën binnen. Helaas  was de oogst aan bruikbare suggesties in het algemeen niet groot. Het betrof veelal een herhaling van zetten en veel bedenkers van nieuwe ideeën spraken elkaar tegen.

 

 

Waar het bestuur zich nog steeds grote zorgen over maakt is het aantal vrijwilligers, nieuwe bestuursleden en gastgezinnen die de nieuwe SIVO-kar moeten gaan trekken. Het aantal gastgezinnen is alleen maar meer afgenomen, vrijwilligers hebben zich bijna niet gemeld en slechts twee personen hebben aangegeven in een eventueel nieuwe SIVO-bestuur zitting te willen nemen. Dat is nog steeds geen basis voor een echte doorstart.

 

                                    (Beeld van het SIVO-gala 2015)

 

Bij deze dus opnieuw de oproep voor nieuwe vrijwilligers, bestuursleden en gastgezinnen. Belangstellenden worden opgeroepen zich te melden bij voorzitter René Wiggers via info@sivofestival.nl of telefonisch, ’s avonds na zes uur, op 06 – 537 388 51. 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker