SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

Fotowedstrijd altijd in trek
Wie wint gratis passe-partouts?

 

Ook dit jaar wordt een fotowedstrijd gehouden onder bezoekers van het Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO. Waar je ook kijkt, overal vind je wel een onderwerp dat uitnodigt om vastgelegd te worden. Niet alleen de prachtige dansbewegingen, de schitterende kostuums, maar ook de menselijke ontmoetingen tijdens het festival leveren vaak onvergetelijke beelden op.

 

 

Stuur uw fraaiste digitale foto’s (maximaal drie per fotograaf) en een deskundige jury kiest in de laatste week van augustus de mooiste foto van 2016. Een selectie van die foto’s komt op de SIVO-website te staan en de winnende foto wordt opgenomen in verschillende publicaties.

 

 

De maker van de winnende foto ontvangt als beloning twee passe-partouts voor het festival van volgend jaar. De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (minimaal 1800 x 1300 pix). Alle foto’s worden eigendom van SIVO, die ze o.a. voor
publicitaire doeleinden kan gebruiken.

 

Deelnemers dienen de foto’s uiterlijk maandag 22 augustus te hebben aangeleverd via het e-mailadres: fotowedstrijd@sivofestival.nl.

 

Bijgaand de winnende foto van 2015. Deze foto werd gemaakt door Guido Veltmaat uit Dalen.

 

 

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker