SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Hunzecommissie steunt SIVO financieel
14-03-2016 00:00:00

De organisatie van het SIVO-festival heeft voor de versterking van de PR van de Hunzecommissie een sponsorbijdrage ontvangen van € 2.000,-. Het geldbedrag is met name bedoeld voor het plaatsen van advertenties voor het folkloristische evenement in Odoorn.

 

De Hunzecommissie ondersteunt dorpsinitiatieven voor het ontwikkelen van projecten op het gebied van de leefbaarheid. De commissie is ingesteld door het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maar is volkomen onafhankelijk. De negen leden kunnen gevraagd en ongevraagd hun mening geven. Ook kan de Hunzecommissie verschillende initiatieven vanuit de dorpen inhoudelijk en financieel ondersteunen.

 

Leden van deze commissie zijn verder ook aanwezig bij de bezoeken die het college en de gemeenteraad van Borger-Odoorn brengen aan de dorpen.

Naast het SIVO-festival zijn nog verschillende andere kleinschalige projecten financieel ondersteund zoals o.a. Het Beleef- en Doe festival en het archeologisch onderzoek naar de Valtherschans.

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker