SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Inschrijving voor MultiCultimarkt 2016 geopend
01-02-2016 00:00:00

De veelkleurige weekendmarkt die de wereld van cultuur in al haar verscheidenheid bij elkaar brengt is gratis te bezoeken. 

 


De ontmoetingsplek waar alle gemeenschappen uit Drenthe, Nederland en de rest van de wereld hun cultuur kunnen uiten en aanbieden vindt dit jaar op het gratis te bezoeken festivalterrein plaats.  De hekken om het terrein zijn verdwenen en daarmee hoopt de organisatie nog veel meer bezoekers te gaan trekken. Het doel blijft om mensen kennis te laten maken met de vele culturen die in Nederland samenleven.

 

 

De organisatie speelt met de nieuwe plek in op de wens van verschillende marktkooplieden die een markt op een afgesloten festivalterrein  minder aantrekkelijk vonden. SIVO heeft nu ook z’n hoop gevestigd op toevallige passanten die de markt even gratis meepikken om daarna ook nog spontaan een bezoekje te brengen aan het ook al gratis te bezoeken SIVO-festival. Alleen voor de voorstellingen in de galatent en de nieuwe SIVOtent moet entree betaald worden.  

 

 

Op het vernieuwde festivalterrein worden de kramen van de  MultiCultimarkt over het hele terrein verspreid maar wel in clusters bij elkaar geplaatst. Het aanbod moet nog diverser worden. Wat te denken van Afrikaanse kleding, houtsnijwerk, karakterpoppen, Groninger whiskey, Deens gebak, Panamahoeden, Spaanse churros, Nepalese slippers, vers gebakken Drents krenten- en rozijnenbrood, Boliviaanse sieraden maar ook oer-Hollandse klompen. 

 

                         

 

SIVO’s MultiCultimarkt, ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of culturele achtergrond – Je bent van harte welkom! Voel en proef het zelf en laat je inspireren door het verhaal achter de producten uit verschillende culturen!
Tijdens het festival bieden ook bijna alle buitenlandse folklore groepen een keur aan artikelen aan. De markt is te bezoeken op zaterdag 6 augustus van 11.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 7 augustus van 11.00 uur tot 18.00 uur.  

 


Wilt u aan de MultiCultimarkt 2016 deelnemen of aanvullende informatie ontvangen over o.a. kosten dan kunt u contact opnemen met: info@sivofestival.nl

Wacht niet te lang want vol is vol!

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker