SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Inschrijving voor MultiCultimarkt geopend
17-05-2015 00:00:00


De veelkleurige weekendmarkt die de wereld van cultuur in al haar verscheidenheid bij elkaar brengt is verhuist. De ontmoetingsplek waar alle gemeenschappen uit Drenthe, Nederland en de rest van de wereld hun cultuur kunnen uiten vindt dit jaar binnen de festivalhekken plaats. Het doel blijft om mensen kennis te laten maken met de vele culturen die in Nederland samenleven.

 

 

De organisatie speelt met de verhuizing in op de wens van verschillende marktkooplieden die de plek langs de Valtherweg, buiten het festivalterrein, minder aantrekkelijk vonden. SIVO had z’n hoop gevestigd op toevallige passanten die de markt even gratis meepikten om daarna ook nog spontaan een betaald bezoekje te brengen aan het SIVO-festival.

 


In de praktijk leverde dit de afgelopen jaren maar weinig extra bezoekers op. Bovendien was het voor festivalbezoekers minder aantrekkelijk om, één maal binnen de poort, de markt met een bezoekje te vereren. Omdat er dit jaar met één centrale hoofdingang gewerkt gaat worden was er ook nog eens de verwachting dat het extra verkeer tussen markt en festivalterrein voor opstoppingen zou kunnen zorgen.

 


Op het vernieuwde festivalterrein krijgt de MultiCultimarkt een plek in de buurt van podium 2 en de hoofdingang aan de Valtherweg. Het aanbod moet nog diversen worden. Wat te denken van Afrikaanse kleding, houtsnijwerk, karakterpoppen, Groninger whiskey, Deens gebak, Panamahoeden, Spaanse churros, Nepalese slippers, vers gebakken Drents krenten- en rozijnenbrood, Boliviaanse sieraden maar ook oer-Hollandse klompen.

 


SIVO’s MultiCultimarkt, ongeacht leeftijd, geaardheid, geloof of culturele achtergrond – Je bent van harte welkom! Voel en proef het zelf en laat je inspireren door het verhaal achter de producten uit verschillende culturen! Tijdens het festival bieden ook bijna alle deelnemende landen een keur aan artikelen aan. De markt is te bezoeken op zaterdag 2 augustus van 11.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 3 augustus van 11.00 uur tot 18.00 uur.

 

Wilt u aan de MultiCultimarkt 2015 deelnemen of aanvullende informatie ontvangen over o.a. kosten dan kunt u contact opnemen met: info@sivofestival.nl

Wacht niet te lang want vol is vol!

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker