SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
MultiCulti markt geuriger en kleurrijker dan ooit
28-05-2014 00:00:00

Ook dit jaar zal SIVO weer een MultiCulti markt organiseren. Deze markt, gesitueerd aan de Valtherweg in Odoorn en grenzend aan het festivalterrein, is gratis en voor iedereen toegankelijk.

 


Op de markt zult u producten aantreff en vanuit alle werelddelen. Producten die sterk gerelateerd zijn aan de cultuur van een land of streek. Het belooft de moeite waard te worden. Wat te denken van shawls, piercings en windgongen uit India, handgeweven jasjes met Scandinavische allure, Hollandse klompen en demonstrati es klompen maken. Maar ook Zimbabwaanse beelden en dito kralenwerk, Mediterrane worsten en hammen, Nepalese kleding en Ghanese bushthee.


Er is een kraam met reisboeken, waarbij de auteur zelf aanwezig is en ook een kraam met Afrikaanse literatuur. Een Thaise snack of een Spaanse churros kan de smaakpapillen prikkelen en een kwekerij biedt heerlijke honing en jams uit de streek. U treft natuurtextiel aan en prachti ge modeaccessoires uit de Balti sche Staten, zomerjurken uit Ecuador, mooie huisen tuindecoraties, aantrekkelijke magneetsieraden en fairtrade producten uit alle delen van de wereld.

 

 

U kunt deelnemen aan workshops, waaronder vilten en het maken van een stenen hanger. Maar u kunt zich zo af en toe ook onderdompelen in zwoele klanken
uit exotische streken. Kom kijken op deze unieke markt op zaterdag 2 augustus tussen 11.00 en 21.00 uur en op zondag 3 austus tussen 11.00 en 18.00 uur.

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker