SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

Bezoek de veelkleurige MultiCultimarkt!


De MultiCultimarkt van SIVO is een themamarkt die de wereld van cultuur in al haar verscheidenheid bij elkaar brengt. Vanaf dit jaar wordt de markt op het gratis te bezoeken festivalterrein georganiseerd. Het is een ontmoetingsplek waar alle grote gemeenschappen uit Drenthe, Nederland en de rest van de wereld hun cultuur kunnen uiten. Het doel is om mensen kennis te laten maken met de vele culturen die in Nederland samenleven.

 

 

Wat te denken van kleurrijke gieters uit Ghana, handgemaakte producten uit India, Hollandse stroopwafels, Thais en Surinaams eten, (reis)boeken, een klompenmakerij,  mediterrane worstjes en hammen en zelfs tulpenbollen in Nederlandse cadeauverpakking. Dat en nog veel meer is te vinden op de markt. Zo presenteren ook de aanwezige buitenlandse folkloregroepen hun meegebrachte handelswaar. 

 

De markt is te bezoeken op zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 18.00 uur. Een bezoekje aan deze markt is zeker de moeite waard. Wilt u zelf aan de markt deelnemen? De kosten van een marktplaats verschillen en zijn afhanekelijk van o.a. aangeboden handelswaar en het gebruik van een huurkraam.

 

 


Wilt u aan de MultiCultimarkt 2016 deelnemen of aanvullende informatie ontvangen over o.a. kosten dan kunt u contact opnemen met: info@sivofestival.nl

 

 

Tijden MultiCultimarkt 2016:
Zaterdag 6 aug: 11.00 – 21.00 uur
Zondag 7 aug:  11.00 – 18.00 uur

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker