SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Muziekprogramma opnieuw uitgebreid
08-07-2013 00:00:00

In het schema van het dans- en muziekfestival SIVO duiken dit jaar nog meer namen op dan vorig jaar toen de vernieuwing van het totale programma voor het eerst gestalte kreeg. Een overzicht.


Papaformigas

 

 

Vanuit de onderbuik van Emmen en omstreken borrelde er wat! Diverse muzikanten van verschillende pluimage vonden dat het niet bij plannen maken mocht blijven. Dus tijd voor actie!

 

Muziek maken zoals het nog nooit gemaakt is, klinkt ambitieus maar dat wilden ze. En zo geschiedde... passionele mensen met jaren aan muzikale ervaring steken de koppen bijeen en brengen een frisse mix van klezmer, ska, reggae, polka & punk maar vooral heel veel ziel. Wereldmuziek vanaf het continent van Turf, Jenever en Achterdocht; waar vandaan anders?

 

Dit jaar wonnen ze de tweede voorronde van de Drentse Popprijs 2013, in de categorie pop/rock.  Ook presenteerden zij inmiddels hun eerste EP en met zes hoofden vol ideeën, zijn de Formigas helemaal klaar voor SIVO 2013 en verder.

 


Lamfers, Haan & Vrijbloed


Het muzikale driemanschap Lamfers, Haan & Vrijbloed brengt een tot de verbeelding sprekend Nederlandstalig 'Vrije Volk Bloes' liedjesrepertoire. Vocaal vorm gegeven door de gepassioneerde zanger Jaap Lamfers uit Emmercompascuum begelidt door gitarist Hans Haan en Chris Vrijbloed op bluesharp en mondharmonica.

 

Ze spelen pure akoestische muziek waarin via het woord en muziek reflecties worden gegeven op het leven, overleven en de liefde en lust met al haar ins en outs. Oerinstincten, zoals b.v. harmonie, gekweldheid, rauwheid, levenslust en passie worden met zang, gitaren en mondharmonica verpakt in een recept van muzikale intimiteit, -magie, -verdieping en verbeeldingskracht.

 

 

Talmen

 

 

Talmen bestaat uit het duo Geert habing uit Dalen en Lianne Steinfort uit Valthe. Zij spelen luisterliedjes, covers van verschillende singersongwriters, folk en pop  in een akoestische setting.  Een optreden van Talmen betekent luisteren en genieten van bekende teksten in een fraaie muzikale verpakking.

 


5th wheel

 

 

Letterlijk en figuurlijk nog een jonge band. 5th Wheel werd op 14 april 2012 opgericht in Valthe en bestaat uit 5 jonge muzikale knapen. Stuk voor stuk jongens die hun muzikale krachten bundelen om iedereen een leuke avond te bezorgen. De coverband speelt country, rock'n roll en folk alsof ze nog nooit anders gedaan hebben. SIVO kan zich klaar maken voor een muzikaal feestje!

 

5th Wheel bestaat uit zanger Roy van der Scheer, gitaristen Arjan Rengers en Dion van der Scheer, drummer Gideon van Lottum en mister bassman Martin Webers.

 

Kijk voor het complete programma op: http://www.sivofestival.nl/programma.html

 

 

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker