SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Nieuwe burgemeester opent SIVO-festival
02-06-2015 00:00:00


Jan Seton is vanmiddag geïnstalleerd als burgemeester van Borger-Odoorn. In een speciale raadsvergadering heeft Commissaris van de Koning Jacques Tichelaar de 44-jarige CDA'er de eed afgenomen. ,,Wethouder in Groningen, burgemeester in een dynamische plattelandsgemeente Borger-Odoorn. Een mooie stap. Jan, ik wens je veel succes in de bruisende gemeente Borger-Odoorn'', sprak Tichelaar. Seton wordt de eerste CDA-burgemeester in Exloo.

 

                ( Jan Seton is nu echt de nieuwe burgemeester van Borger-Odoorn.)

 

De nieuwe burgervader maakt op woendag 29 juli ook zijn opwachting in Odoorn. Hij is door de organisatie gevraagd om de 31e editie van het SIVO-festival officieel te openen. Waar de openingshandeling uit gaat bestaan blijft nog even geheim. Zijn voorganger Marco Out deed dat in het verleden o.a. dansend en vanuit een hoogwerker.

 

             ( Als wethouder van Groningen heeft Seton de nodige ervaring opgedaan.)

 

Jan Seton werkte als adjunct-directeur van de Regionale Inkooporganisatie Groninger Gemeenten. Tot mei 2014 was hij in Groningen wethouder voor het CDA. Daarvoor was Seton een groot aantal jaren actief als raadslid en fractievoorzitter in die gemeente. Zijn raadsactiviteiten combineerde Seton met functies bij de gemeente Zuidhorn en de Stichting Veiligheidszorg Noord.

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker