SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Nieuwe folder ook in Duitse taal
14-05-2014 00:00:00

De organisatie van het SIVO-festival verspreid in de periode tot aan het festival zo’n 15.000 folders. En dat niet alleen in Nederland!

 

Op verzoek van de commissie Marketing  van SIVO is de wervende tekst dit keer in twee talen geschreven. In het kader van de verovering van het grensgebied moet de deels Duitse tekst voor een duidelijke impuls zorgen. De folder wordt o.a. verspreid op de Landesgartenschau in Papenburg, de imposante tuinbeurs die tot 19 oktober in het Duitse stadje wordt georganiseerd en enigszins vergelijkbaar is met de Floriade in Nederland. Naast de folder gaat SIVO ook via een advertentiecampagne in verschillende Duitse kranten het festival in Odoorn breed onder de aandacht brengen.

 

                                                                                             

 

Voor het speciale jubileumontwerp van de SIVO-folder tekende de vaste ‘huisontwerper’ Giant Productions uit Engelbert. Het danspaartje op een blauwe achtergrond voorzien van het getal ‘30’ in feestelijk oranje zal in alle uitingen van het folkloristisch dans- muziekfestival  gebruikt gaan worden. Wat ook opvalt is de gedetailleerde routebeschrijving die het voor Duitse bezoekers gemakelijk moet maken om naar Odoorn te af te reizen.


Bekijk hier de nieuwe folder.
 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker