SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Publiciteitscampagne 32e SIVO op stoom
21-06-2016 00:00:00

Vanaf deze week kan je het nieuws in de aanloop naar het SIVO-festival op allerlei manieren volgen. Natuurlijk via deze website, SIVO Facebook maar de komende zes weken ook met een speciale pagina in de kranten van Boom pers en in de Week in - Week uit. Dankzij een overeenkomst met de Meppeler uitgever van regionale huis-aan-huiskranten en abonneekranten krijgt de organisatie van SIVO een enorme exposure in een groot deel van Zuidoost-Drenthe.

 

                                                          

 

Ook in de huis-aan-huis krant van de gemeente Borger-Odoorn en een groot deel van de gemeente AA en Hunze, 'Week in - Week uit', zal de speciale SIVO-pagina worden opgenomen. Verder timmert het festival aan de weg met advertenties in verschillende toeristische uitgaven. De nieuwste uitgave van het magazine SIVOring wordt de komende tijd op veel adressen gratis verspreid.

 

 

In de laatste week voor het festival gaat ook een speciaal geformeerd promoteam op pad. I.s.m. MK Beats Dansstudio in Klijndijk zal een enthousiast gezelschap jonge dansers de regio duidelijk gaan maken wat SIVO is en dat je in de eerste week van augustus zeker in Odoorn een kijkje moet nemen!

     

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker