SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
SIVO-festival GRATIS toegankelijk
12-07-2016 00:00:00

De organisatie van het SIVO-festival krijgt de laatste weken regelmatig vragen over de kaartverkoop in het algemeen en wat er nu precies gratis is in het bijzonder. De hekken zijn deze editie van het festival rond het terrein verdwenen. M.a.w. iedereen kan zonder kaartje o.a. genieten van de dansvoorstellingen op de beide onoverdekte buitenpodia, verschillende workshops en ook de diverse muziekoptredens op het speciale horeca podium.

 

Daarnaast zijn op het terrein ook dagelijks de traditionele ambachten te vinden en in het weekend kan je als bezoeker ook gewoon zonder kaartje de MultiCultimarkt bezoeken.

 

Waar heb je dan nog wel een kaartje voor nodig?

Voor alle voorstellingen in de gala-tent, met uitzondering van het Bal der Naties op vrijdagavond, heb je een geldig ticket nodig. Dan kan een losse kaart voor één voorstelling zijn of een passepartout waarmee ALLEEN de vier avond-gala's bezocht kunnen worden. Voor de rest van de gala(matinees) zijn er ALLEEN losse kaarten. Te koop aan de kassa van de gala-tent of in de voorverkoop via tickets-on-line of bij de COOP supermarkt Schippers in Odoorn.

Ook voor de zeven voorstellingen in de SIVO-tent is een geldig ticket noodzakelijk. Deze zijn NIET in de voorverkoop maar alleen op festivaldagen aan de kassa van de SIVO-tent te koop.

 

Aan de dagelijks proeverij van wereldgerechten de z.g. 'MEET & EAT' kan door betaling van consumptiemunten worden deelgenomen. Deze munten zijn op verschillende plekken op het festivalterrein verkrijgbaar.

 

Voor deelname aan de kinderactiviteiten op zaterdag en zondag wordt een kleine bijdrage gevraagd. Aanmelden kan bij het SIVO-INFO-center!

 

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker