SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Deadline deelname fotowedstrijd nadert
18-08-2015 00:00:00

 

Ook dit jaar houdt de organisatie van het SIVO Dans- en Muziekfestival een fotowedstrijd onder bezoekers. Inmiddels zijn er al een groot aantal inzendingen binnen. Geen wonder want waar je ook kijkt, overal tijdens het SIVO-festival vind je wel een onderwerp dat uitnodigt om vastgelegd te worden.

 


Niet alleen de ingewikkelde dansbewegingen, de schitterende kostuums, maar ook de menselijke ontmoetingen tijdens het festival leveren vaak onvergetelijke beelden op. De jury gaat zich na maandag 24 augustus over al die fraaie foto's buigen. Als u nog mee wilt doen dan wordt het nu tijd voor actie. Stuur uw fraaiste digitale foto’s z.s.m. in voor de SIVO-fotowedstrijd 2015 (maximaal drie per fotograaf).

 

 

Een deskundige jury kiest in de laatste week van augustus de allermooiste foto van 2015. Een selectie van de mooiste foto’s komt op de SIVO-website te staan en de winnende foto zal worden opgenomen in verschillende publicaties.

 

De maker van de winnende foto ontvangt als beloning twee passe-partouts voor het festival van volgend jaar. De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (minimaal 1800 x 1300 pix). Alle foto’s worden eigendom van SIVO, die ze o.a. voor publicitaire doeleinden kan gebruiken.

 

 

Deelnemers dienen de foto’s uiterlijk maandag 24 augustus a.s. te hebben aangeleverd via het e-mailadres: fotowedstrijd@sivofestival.nl.

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker