SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
SIVO ook op instagram
15-04-2014 00:00:00

De organisatie van het SIVO-festival maakt steeds meer gebruik van sociale netwerken.

Naast op facebook en twitter is SIVO sinds kort ook terug te vinden op instagram. IDat is een gratis mobiele app om digitale foto's of video's uit te wisselen via mobiele apparaten. De foto's en video's kunnen digitaal gefilterd worden en uitgewisseld op sociaalnetwerksites, zoals die van Instagram zelf.

 

 

Dit digitale platform  levert in tegenstelling tot de standaard langwerpige foto's van mobiele telefoons (met een beeldverhouding van 4:3) vierkante foto's af, vergelijkbaar met tradiionele de Kodak Instamatic en de inmiddels legendarische Polaroidcamera.

 

Het programma werd aanvankelijk alleen ondersteund voor de iPhone, de  iPad en  iPod touch. Sinds twee jaar werkt het ook op smartphones met Android versie 2.2 of later. Inmiddels is het ook beschikbaar voor de Windows Phone.

 

 

Instagram wordt verspreid via de App Store (iOS), Google Play en Windows Phone Store. In april 2013 werd ondersteuning voor het uploaden van video's toegevoegd. Dit is echter niet mogelijk op alle telefoons. De SIVO-organisatie hoopt dat veel fans van het Drentse festival de weg naar instagram zullen weten te vinden en de mooiste dansfoto’s, van voor en achter de schermen, met elkaar zullen gaan delen.

 

SIVO op instagram vind je hier:

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker