SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Verloting met fraaie prijzen
24-07-2013 00:00:00

Tijdens het SIVO Dans- en Muziekfestival wordt een grote verloting gehouden met fraaie prijzen. Dagelijks zijn er meerdere prijzen te winnen. In totaal zijn er 40 prijzen en daarnaast worden aan het eind van het festival twee hoofdprijzen verloot.

 

Deze hoofdprijzen worden verloot onder alle mensen die hebben deelgenomen aan één of meerdere dagverlotingen. Het zijn spectaculaire hoofdprijzen: de ene is een scooter, beschikbaar is gesteld door Buffetrestaurant Thijs en Aafke te Klijndijk. De andere hoofdprijs is een reischeque ter waarde van 500 euro, beschikbaar gesteld door Go-Summer (Globe Reizen) te Borger.

 

 

Naast deze prachtige hoofdprijzen worden iedere dag tijdens het SIVO-festival meerde prijzen verloot. Er zijn 40 prijzen, waarvan er dagelijks een aantal te winnen is. De dagprijstrekkingen zijn op woensdag 31 juli, donderdag 1 augustus en vrijdag 2 augustus om 21.00 uur. Op zaterdag 3 augustus er om 17.00 uur een extra trekking voor dagprijzen en om 21.00 uur de reguliere trekking.


Loten worden op en rond het SIVO-terrein verkocht. De te winnen prijzen zijn onder andere dinerbonnen, entreebewijzen en waardebonnen.


De onderstaande sponsors hebben voor de prijzen van de SIVO-verloting gezorgd:
Buffetrestaurant Thijs en Aafke (Klijndijk); Drouwenerzand Attractiepark  (Drouwen); Bakker Joost (Odoorn); Cafe-restaurant-zalen De Boshof (Odoorn); Schippers Coop-supermarkt (Odoorn); SIVO Dans- en Muziekfestival (Odoorn); De Snoepert Pannenkoekboerderij (Odoorn); Lekker Hip thee, kado & zo (Borger); Fixet Klusmarkt (Odoorn); Blokker (Borger); Versteend Leven (Drouwen); Drenthe Tours (Assen).

 

De opbrengst komt ten goede aan het festival.

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker