SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
SIVO zoekt samenwerking met natuurlijke partners
02-07-2013 00:00:00

De organisatie van het SIVO-festival slaat dit jaar een nieuwe weg in.

 

Door op verschillende terreinen de samenwerking met z.g. natuurlijke partners aan te gaan hoopt het SIVO niet alleen financieel te profiteren maar ook organisatorisch nieuwe elementen aan het programma toe te kunnen voegen. Dat laatste aspect is vooral belangrijk om ook in de toekomst nieuw publiek te blijven trekken.

 

 

Festivalbezoekers die b.v. niet alleen het SIVO-festival willen bezoeken, maar ook iets van de omgeving van Odoorn willen zien, krijgen dit jaar de kans een tocht met een speciale trein te maken. Tijdens de festivaluren zal in de directe omgeving van het festivalterrein een treintje te vinden zijn, dat op ieder heel uur vertrekt voor een rit van ongeveer 45 minuten door het landschap rond Odoorn.

 

 

 

Voor slechts € 2,00 kunnen belangstellenden een rit maken langs de mooiste plekjes van Odoorn en omgeving en na afloop stopt te trein weer bij het festivalterrein. De trein wordt mogelijk gemaakt door één van de sponsors van het SIVO-festival, Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Kleindijk, op een steenworp afstand van Odoorn.

 

http://www.thijsenaafke.nl/

 

 

Nog een voorbeeld van zo'n samenwerking. Camping Vlintenholt in Odoorn  biedt een SIVO-arrangement aan. U kunt b.v. samen met uw (klein)kinderen kamperen en daarnaast aan de speciale Vlintenholt dansclinics deelnemen.

 


Combineer een week (7 nachten) kamperen op boscamping 't Vlintenholt met een bezoek aan het 29e SIVO-festival. De kosten voor zo'n all-inn arrangement, kamperen met iedere dag toegang tot het festival voor 2 personen, bedragen  € 175,00 (normaal € 233,00).

 

U kunt dit arrangement reserveren door bij de normale reservering voor kamperen 'Sivo arrangement' aan te vinken. Meer informatie en direct reserveren:

 

                                                   

 

                                                    http://www.vlintenholt.com/#

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker