SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Uitnodiging voor gastgezinnen en vrijwilligers
19-02-2014 00:00:00

In het kader van haar lustrum nodigt SIVO leden van gastgezinnen en overige vrijwilligers uit, deel te nemen aan een kunstwedstrijd.

Door middel van inschrijving in volgorde van binnenkomst kunnen 20 mensen deelnemen met 1 kunstwerk met als thema: 30 jaar SIVO.

De kunstsoort en materiaalkeuze is vrij. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,-.

De ingezonden werken zullen tijdens SIVO en in een nog nader te bepalen periode daaromheen geëxposeerd worden in de kerk van Odoorn.

Een jury kiest, zonder de namen te weten van de kunstenaars, een winnend werk.

De jury zal bestaan uit: een bestuurslid van het dagelijks bestuur van SIVO, een vertegenwoordiger van de gastgezinnen, een kunstenaar uit de gemeente Borger-Odoorn, een SIVO-fotograaf en een sponsor.

Het winnende werk wordt eigendom van SIVO en zal vervolgens worden aangeboden aan de gemeente Borger-Odoorn.

 

De aan de wedstrijd verbonden geldprijs bedraagt € 250,- voor de winnaar.

 

De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het vervoer van het kunstwerk van en naar de expositieruimte/kerk in Odoorn en dienen het werk zelf op te hangen, cq te plaatsen op de aangewezen plek. Het werk dient, indien gewenst, door de deelnemer zelf verzekerd te worden.

 

De inschrijving staat open tot 18 april 2014. Vóór 1 mei 2014 krijgen de inschrijvers bericht of zij kunnen deelnemen (=afhankelijk van aantal aanmeldingen) .

De deelname wordt pas definitief als het inschrijfgeld is betaald, waarna nadere mededelingen volgen over inleverdata en dergelijke.

 

SIVO is in 2014 van woensdag 30 juli t/m zondag 3 augustus. Op de dinsdagavond voor SIVO, 29 juli 2014, wordt de winnaar van de kunstwedstrijd bekend gemaakt.

 


Voor opgave en het aanvragen van een inschrijfformulier: info@sivofestival.nl

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker