SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa�a Deutsch English

 

 

Algemeen
Scooter naar de “buurman”
26-08-2013 00:00:00

De grote verloting van het SIVO Dans- en Muziekfestival is een succes geworden. Er zijn veel loten verkocht en de prijswinnaars waren blij verrast met hun gewonnen prijzen.

Voorzitter René Wiggers maakte tijdens de slotceremonie de namen van de beide hoofdprijswinnaars bekend.

 

                           ( SIVO-voorzitter Wiggers maakt de winnende namen bekend.)

 

Eén van de hoofdprijzen, de scooter die was aangeboden door Buffetrestaurant Thijs en Aafke in Klijndijk, hoefde geen lange rit te maken naar de nieuwe eigenaar. Het was Albert Dobben die het juiste lot had gekocht. Dobben woont aan de Kamperfoeliestraat in Odoorn en is als het ware “buurman” van het SIVO-festival.
 

Op de laatste dag van het festival, zondag 4 augustus, werd Dobben de scooter overhandigd op het grote podium op het SIVOterrein. De andere hoofdprijs, een reischeque ter waarde van 500 euro, ging naar een winnaar van buiten Odoorn. De cheque kwam in handen van A. Nijboer uit Sleen. Hij toonde zich bijzonder ingenomen met deze prijs, die beschikbaar gesteld was door Go-Summer (Globe Reizen) te Borger.

 

                                  ( SIVO-buurman Dobben wint een scooter.)

 

Naast deze prachtige hoofdprijzen waren er nog veel meer prijzen. In totaal werden er 40 z.g. dagprijzen verloot. Loten werden op en rond het SIVO-terrein verkocht. De opbrenst komt geheel ten goede aan de organisatie van het SIVO-festival.
 

De onderstaande sponsors hebben voor de prijzen van de SIVO-verloting gezorgd:
Buffetrestaurant Thijs en Aafke (Klijndijk);Go-Summer (Globe Reizen) te Borger; Drouwenerzand Attractiepark  (Drouwen); Bakker Joost (Odoorn); Cafe-restaurant-zalen De Boshof (Odoorn); Schippers Coop-supermarkt (Odoorn); SIVO Dans- en Muziekfestival (Odoorn); De Snoepert Pannenkoekboerderij (Odoorn); Lekker Hip thee, kado& zo (Borger); Fixet Klusmarkt (Odoorn); Blokker (Borger); Versteend Leven (Drouwen); Drenthe Tours (Assen).

 

                            ( Dhr. Nijboer uit Sleen ontvangt z'n prijs op het Info-centre.)

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker