SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

SIVO-Workshopplein; ontmoetingsplek voor creatieve duizendpoten

 

Een bezoek aan het workshopplein is een internationale belevenis voor het hele gezin. Zowel jong als oud zullen door te zien, horen, proeven en ruiken de verschillende tradities en gebruiken uit Nederland en het ‘verre’ buitenland ervaren en beleven.

 

Het publiek wordt door deel te nemen aan de  workshops actief  betrokken bij de verschillende culturen.  Leer b.v. schrijven in een buitenlandse taal tijdens een workshop kalligrafie in Zuid-Koreaans of Russisch, doe mee aan de kleurrijke workshop Aboriginal Art of leer alles over authentieke Drentse klederdracht tijdens een kostuumshow.

 

Daarnaast verzorgen ook alle buitenlandse en Nederlandse folkloregroepen , iedere festivaldag, workshops dans en muziek.

 

 

D.m.v. het workshopplein wil de organisatie het belangrijkste doel van het werelddans- en muziekfestival SIVO vorm geven;  het kweken van begrip voor elkaars culturen door die cultuur te ervaren. Door het onbekende bekend te maken willen we bij jong en oud zorgen voor respect en waardering voor Nederlandse en  buitenlandse culturen.

 

 

Tijden + programma workshopplein:

Woensdag:

20.45 – 21.45 uur

Donderdag: 

19.30 – 22.00 uur

Vrijdag

19.30 – 22.00 uur

Zaterdag

14.00 – 22.00 uur

Zondag

13.00 – 15.45 uur

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker