Inzendingen fotowedstrijd stromen binnen

De fotowedstrijd die ook dit jaar weer onder de bezoekers van het Wereld Dans- en Muziekfestival SIVO wordt gehouden is weer enorm in trek. Want waar je in Orvelte ook keek, overal vond je wel een onderwerp dat uitnodigde om vastgelegd te worden.

Niet alleen de prachtige dansbewegingen, de schitterende kostuums, maar ook de menselijke ontmoetingen tijdens het festival leveren vaak onvergetelijke beelden op.

T/m zondag 25 augustus is het nog mogelijk om mee te doen. Mail uw fraaiste digitale foto’s (maximaal drie per fotograaf) en een deskundige jury kiest in de laatste week van augustus de mooiste foto van 2019. Een selectie van die foto’s komt begin september op de SIVO-website te staan en de winnende foto wordt opgenomen in verschillende publicaties.

De maker van de winnende foto ontvangt als beloning twee VIP-kaarten voor een volgende editie van het SIVO-festival. De ingezonden foto’s dienen een minimale resolutie van 300 dpi te hebben (minimaal 1800 x 1300 pix). Alle foto’s worden eigendom van SIVO, die ze o.a. voor publicitaire doeleinden kan gebruiken.

Deelnemers kunnen foto’s (uiterlijk t/m zondag 25 augustus a.s.) mailen naar: fotowedstrijd@sivofestival.nl