Pers

Algemene informatie voor de pers

SIVO is een schitterend internationaal folklorespektakel met zang, dans, kleurrijke klederdrachten en vele authentieke muziekinstrumenten.

SIVO is een openluchtfestival met meerdere podia waar tegelijk de dansvoorstellingen beginnen.

Het publiek kan zelf bepalen langs welke podia men gaat en welke dansgroepen men wil zien en kan zo een eigen programma samenstellen. SIVO is op deze manier drie dagen genieten van vele onbekende culturen en werken aan een indrukwekkend verbroederingsfeest.

SIVO dankt haar succes aan de vele honderden vrijwilligers en gastgezinnen, die gezamenlijk het festival dragen en er mede voor zorgen dat het festival jaarlijks een multicultureel hoogtepunt wordt.

SIVO is lid van de Internationale Organisatie voor Volkskunst, gevestigd te Wenen en de Raad van Internationale Organisaties en Festivals van Folklore, het CIOFF.

Het festival is een internationale belevenis voor het hele gezin. Zowel jong als oud zullen door te zien, horen, proeven en ruiken verschillende culturen ervaren en beleven. Daarmee wordt een bezoek aan het SIVO festival een zintuigprikkelende ervaring.

Persvoorlichter SIVO-Orvelte: Fred Lubbers


Contact voor de media

Voor meer informatie over beeld- en filmmateriaal van het SIVO-festival kunt u contact opnemen met persvoorlichter Fred Lubbers. E-mail: pers@sivofestival.nl

SIVO heeft over mediabelangstelling nog nooit iets te klagen gehad. Radio, tv en krant besteden jaarlijks ruime aandacht aan het evenement. Daar zijn de laatste paar jaren ook verschillende vertegenwoordigers van internetsites bijgekomen.

Voor fotografen valt er veel te ‘kieken’. Om al die bruikbare publiciteit een beetje in goede banen te leiden beschikt SIVO over een eigen Media-groep.

Zowel het SIVO-beeldmateriaal als het SIVO-logo zijn ontworpen voor specifieke doeleinden en derhalve voorzien van copyrights. Het beeld- en/of geluidsmateriaal, dan wel het logo, mag niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van internet, druk, fotokopie, microfilm of welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SIVO. Gebruik van SIVO-beeld of -geluidsmateriaal voor commerciële doeleinden is niet toegestaan.

Op dit deel van de site kunt u als media-vertegenwoordiger terecht voor alles wat met beeld, geluid en perszaken te maken heeft.