Vrijwilligers

Word vrijwilliger bij SIVO en verrijk je wereld!

Het 33e Wereld Dans en Muziekfestival SIVO wordt in 2019 voor de eerste keer in monumentendorp Orvelte georganiseerd. Van vrijdag 19 t/m zondag 21 juli 2019 vindt er in het historische brinkdorp een uniek multicultureel feest plaats. Als bezoeker hoor, voel en zie je wervelende dansen uit alle delen van de wereld, swingende en opzwepende muziek, traditionele zang en veelkleurige klederdrachten. Zo’n acht nationale en internationale dansgroepen geven dagelijks uitvoeringen op verschillende podia.

De organisatie van het festival bestaat in z’n geheel uit vrijwillige krachten. Met honderden enthousiastelingen behoorde het SIVO-festival zelfs ooit tot de grootste vrijwilligersclubs van het Noorden. De organisatie ontving in 2007 ‘De Provinciale Drentse Vrijwilligersprijs’ en in 2013 was SIVO in de race voor de nationale ‘Meer dan handen vrijwilligersprijs’.

SIVO wint vrijwilligersprijs


Het SIVO-festival zal ook in de gemeente Midden-Drenthe bestaansrecht hebben als er sprake is van een grote betrokkenheid bij inwoners, bezoekers maar vooral vrijwilligers. Voor verschillende werkzaamheden voor en tijdens het SIVO-festival zijn we op zoek naar vrijwilligers. SIVO biedt vrijwilligerswerk aan in een ontspannen, zomerse en afwisselende omgeving. Het is niet alleen leuk maar zeker ook een verrijkende ervaring om samen te werken met mensen uit vele verschillende culturen.

SIVO-fotografen in actie

Zomaar wat redenen om vrijwilliger bij het SIVO-festival te worden:

Doe werkervaring op of zet jouw ervaring in om anderen te helpen.

Bouw aan je netwerk en doe sociale contacten op. Bij ons werk je in een enthousiast team.

Werk aan je persoonlijke groei en ervaar andere culturen.

Het is goed voor je taalontwikkeling

Help je medemens en lever een bijdrage aan de maatschappij.

Word vooral vrijwilliger omdat het leuk is!

Neem contact op met de organisatie van het SIVO-festival Orvelte en laat weten wat je mogelijkheden en interesses zijn. Dat kan via mail: info@sivofestival.nl