Sponsoring

Word sponsor van het SIVO-festival

Het al jaren bestaande SIVO-festival is, na een onderbreking van twee jaar, weer terug op de internationale festivalkalender. Het Wereld Dans- en Muziekfestival heeft 32 jaar Odoorn als thuisbasis gehad. Na een succesvolle editie in Orvelte verhuist het deze zomer naar hunebeddorp Borger. Op het aan de hoofdstraat gelegen festivalterrein krijgt het unieke SIVO-gedachtengoed een nieuwe toekomst.

Sponsor worden?

Wilt u uw bedrijfsnaam verbinden aan dit unieke evenement? Het succes van SIVO Borger wordt mede bepaald door de sponsoren die helpen het nieuwe SIVO-festival vorm te geven. We zijn dan ook zeer verheugd over uw mogelijke interesse in sponsoring!

Drie dagen lang! – Van vrijdag 28 juli t/m zondag 30 juli 2023 vindt alweer de vier-en-dertigste editie van het zomerfeest zonder grenzen plaats. Een uniek evenement voor jong en oud dat na een paar jaar afwezigheid een prachtige nieuwe toekomst in Borger wil opbouwen.

Het nieuwe SIVO

Het uitgangspunt van 2023 wordt ‘SIVO, een festival van internationale ontmoeting voor en door de inwoners van de Hondsrug en alle toeristen die onze provincie deze zomer komen bezoeken’. Dat betekent dat we de nadruk leggen op datgene waar het SIVO-festival goed in is; het onbekende bekend maken door mensen in contact te brengen met verschillende culturen d.m.v. dans en muziek en veel interactie.

Een festival waar niets is wat het lijkt. Door ontmoeting wordt het onbekende bekend en daarmee benadruk je niet de verschillen tussen mensen maar creëer je juist meer respect voor elkaar. Voor jong en oud is die ervaring een persoonlijke verrijking en ook nog eens een onvergetelijke belevenis.

Samen sterk dankzij de vele vrijwilligers

De organisatie van het festival bestaat in z’n geheel uit vrijwillige krachten. Met honderden enthousiastelingen behoorde het SIVO-festival nog niet zo lang geleden tot de grootste vrijwilligersclubs van het Noorden. De organisatie ontving in 2007 ‘De Provinciale Drentse Vrijwilligersprijs’ en in 2013 was SIVO in de race voor de nationale ‘Meer dan handen vrijwilligersprijs’.

Het SIVO-festival zal ook in Borger alleen bestaansrecht kunnen hebben als er een grote betrokkenheid ontstaat bij inwoners maar ook bij sponsoren.

Sponsormogelijkheden

Het SIVO-festival staat voor verbinding tussen mensen uit alle werelddelen. Een gegeven waar u als sponsor natuurlijk graag uw naam aan verbindt. Er kan vorm en inhoud worden gegeven aan sponsoring door gebruik te maken van één van onze sponsorpakketten. Als sponsor creëert u zowel vóór, tijdens, als na het SIVO-festival een grote naamsbekendheid in de wijde regio en bij vele duizenden bezoekers.

Heeft uw speciale wensen?

Ook een sponsorpakket op maat behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met SIVO. Wij maken graag tijd vrij om de mogelijkheden met u te bespreken in een persoonlijk gesprek.
E-mail: info@sivofestival.nl

Subsponsors