SIVO aanwezig tijdens KiMeNa-fair Smilde

Beleven, kijken en proeven. Als je Het Kompas in Smilde zaterdag binnenloopt komen de geuren je al tegemoet! Gerechten van verschillende culturen komen samen. In alle vrijheid kun jij tijdens de KiMeNa fair kennis maken met nieuwe smaken, gekookt door onze culturele medemens. Op deze fair draait het om de proeverij.

Niet alleen hobbykoks zijn aanwezig, ook ondernemers, hobbyisten en verenigingen van informatieve aard krijgen de gelegenheid om op de fair te staan. Dit jaar werkt de organisatie samen met de dag van de hulpverlening. Daarom staat er dit jaar een politietruck, een preventietruck van de brandweer, EHBO, lotusslachtoffers en een ambulance op de fair.

Het SIVO-festival Orvelte presenteert zich met een eigen stand waar je o.a. alles kan vinden over het programma van SIVO deze zomer in Orvelte. Geïnteresseerde gastgezinnen en vrijwilligers kunnen zich laten informeren over hoe leuk het is om achter de SIVO-schermen mee te draaien en een hele week met allerlei buitenlandse culturen in aanraking te komen.

De fair is zaterdag 18 mei, van 11.00 – 16.00 uur, in en om Het Kompas, Veenhoopsweg 12B in Smilde.