SIVO zoekt gastdames en -heren

Deze week start SIVO met de werving van gastdames en gastheren vanaf 18 jaar. Oftewel de SIVO-host 2.0 heeft een nieuwe taakomschrijving en een nieuwe naam gekregen. Begeleiden en informeren in alle vormen daar draait het om. Afwisselender en leuker dan ooit!

De hostenploeg van 2016

De ene dag ben je als gastvrouw of gastheer op pad als begeleider om een groep van Schiphol te halen, de volgende dag ga je met een andere groep in een ‘beleefpost’ van de Drentse Fiets4Daagse een optreden te verzorgen. Je krijgt dus met meerdere groepen en activiteiten te maken. Ook ben je ons visitekaartje in het infocentrum en SIVO-kantoor gevestigd in de oudste boerderij van Orvelte.

Het festival is in het weekend van 19, 20 en 21 juli. Groepen kunnen arriveren vanaf maandag 15 juli en vanaf woensdag 17 juli worden ze ingezet tijdens de Drentse Fiets4Daagse. Ook gaan ze een deel van de route meefietsen en al ‘vloggent’ verslag doen en meewerken aan culturele uitwisselingen in een aantal Drentse plaatsen zoals Bovensmilde en Oranje.

Elke dag komt het aan op improvisatie, flexibiliteit en vooral een gastvrije uitstraling. Denk je dat het nieuwe SIVO ook bij jou past dan horen we graag van je. Of het nu om een paar dagdelen of de hele week gaat, alle hulp is van groot belang. Laat z.s.m. iets van je horen en onze vrijwilligerscoördinator neemt daarna contact met je op. Reageren kan via mail: crew@sivofestival.nl

SIVO achter de schermen