Hoofdpagina

Je wilt graag zeilen op de Friese meren, IJsselmeer of de Waddenzee?

Yachtcharter Lemmer biedt fijne en gebruiksvriendelijke jachten aan van het het merk Bavaria van 9 tot 15 meter, maar wij verhuren ook diverse andere merken in verschillende prijsklassen vanuit diverse havens in Nederland.

Onze vloot van bestaat  uit 30 Bavaria jachten, en met de particuliere jachten rondom het IJsselmeer bestaat de yachtcharter vloot uit ongeveer 80 zeiljachten. De zeiljachten vanuit Lemmer worden verhuurd vanuit 3 verschillende jachthavens. Iedere huurder krijgt op onze schepen een zeer uitgebreide uitleg over de boot en tevens  wordt er geoefend met de bediening van de zeilen, ook de laatste stand  van zaken betreffende het vaargebied met behulp van de recente vaarkaarten en pilots komen aan de orde! Vanaf de vertrekhavens bestaat de mogelijkheid tochten te ondernemen op de Friese meren of op het IJsselmeer bijvoorbeeld naar de schilderachtige vissersdorpjes van de vroegere Zuiderzee, ook de Randmeren, het Markermeer en de Waddenzee-West behoren tot de mogelijkheden.

De verschillende yachtcharter-verhuur zeiljachten, zeilboten zijn bij ons direct online te boeken ook hebben wij regelmatig lastminute aanbiedingen, voor de vroege boekers geven wij een extra (vroeg)boekkorting. Mocht U vragen hebben dan kunt ons het beste een mailtje sturen, opbellen of het offerte aanvraag formulier op onze site invullen wij zullen deze binnen 24 uur beantwoorden.