SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Vrijwilligers voorbereid op SIVO
08-07-2012 00:00:00

 

Namens de commissie Huisvesting informeerde Joke Bakker woensdagavond een groot aantal gastgezinnen over de laatste stand van zaken rond de komst van de verschillende groepen. De bijeenkomst in 'De Boshof' in Odoorn werd druk bezocht.

 

 

Alle aanwezigen kregen ook inzage in het programma van het vernieuwde SIVO-festival. Regien Broekman van de Programmacommissie liet verder aan de hand van een powerpointpresentatie zien hoe de nieuwe terreinindeling wordt. De veranderingen werden door de zaal met enthousiasme begroet.

 

 

Vrijdagavond vond een soortgelijke bijeenkomst plaats in de 'Oringer Marke' in Odoorn. Daar waren de hosten en tolken verzameld voor hun jaarlijkse briefing. Impresario Geert Nijhof presenteerde het laatste nieuws over de groepen zoals aankomst- en vertrektijden.

 

 

Aandachtig werd ook hier geluisterd naar alle nieuwe plannen. Voor een deel van de vrijwilligers betekent het komende SIVO-festival een fikse uitbreiding van het takenpakket. Anderen worden ingezet op geheel nieuwe functies. Draaiboeken, tijdschema's, kaarten en groepslijsten zijn up-to-date. Met andere woorden: De deelnemers kunnen komen!

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker