SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Bolivia binnen!
30-07-2012 00:00:00

Maandagmiddag, even na half twee, arriveerde in Odoorn Ballet Folklórico de la Paz. De eerste buitenlandse groep van SIVO 2012 was s'ochtends bij het Amstelstation in Amsterdam opgehaald door de hostenploeg en tolk.

 

 

Bij aankomst in gastdorp Odoorn werd er onmiddellijk warme kleding uit de koffers gegrist. Na optredens in Frankrijk en een lang weekend bij de Boliviaanse Vereniging in onze hoofdstad, was het duidelijk even wennen aan de Drentse omstandigheden.

 

 

Het gezelschap werd welkom geheten door voorzitter René Wiggers en impresario Geert Nijhof. Opvallende verschijning tussen de 24 dansers en muzikanten............een baby van ruim een jaar oud! Jong geleerd is ook in Bolivia blijkbaar oud gedaan!

 

 

De gastgezinnen uit Odoorn stonden inmiddels te trappelen om hun gasten 'in ontvangst te nemen'. Voor de Boliviaanse groep wordt het een extra drukke SIVO-week. Dinsdagochtend treedt de groep op bij radio en op TV Drenthe tussen 10.30 en 11.00 uur. Vrijdagmiddag wacht nog een promotie optreden bij autodealer Misker in Emmen.

 

De jongste deelnemer aan het SIVO-festival 2012 uit Bolivia!

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker