SIVO Festival SIVO Festival
SIVO Festival
Datum:
3 t/m 7 augustus 2016

Locatie:
De Goorns 28
7873 AM Odoorn

SIVO Festival
SIVO
Postbus 5
7873 ZG Odoorn
info@sivofestival.nl

SIVO Festival
Nederlands Espa´┐Ża Deutsch English

 

 

Algemeen
Gastgezin wint hoofdprijs verloting
06-08-2012 00:00:00

 

De familie Haandrikman uit Klijndijk kijkt met wel heel veel voldoening terug op het SIVO-festival in Odoorn. De familie werd namelijk winnaar van een prachtige prijs, die was aangeboden door Globe Reisbureau, vestigingen Rolde en Borger. Een lang weekend naar de Franse hoofdstad Parijs viel de familie Haandrikman ten deel, toen de bon met de naam van de familie afgelopen zondagmiddag als winnaar van de verloting uit de vele inzenders werd getrokken.

 

Tijdens het SIVO-festival werd er een verloting gehouden, waarbij dagelijks vijf prijzen waren te winnen en op zondag nog een hoofdprijs. Iedereen kon aan die verloting meedoen, door het invullen van een bon uit het programmaboekje. De dagprijzen werden beschikbaar gesteld door Schippers Coop (Odoorn), café-restaurant, zalen De Boshof (Odoorn), De Snoepert (Odoorn), Drouwenerzand Attractiepark BV (Drouwen), Bakker Joost (Odoorn), Blokker (Borger), Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen (Exloo), Klusmarkt Fixet (Odoorn) en SIVO.

 

Op zondag werd uiteindelijk ook nog een trekking gehouden om de hoofdprijs. Uit alle ingeleverde bonnen werd er één getrokken en dat was de bon van de gelukkige winnaar. Deze hoofdprijs werd beschikbaar gesteld door Globe Reisbureau Rolde en Borger (www.globereisburorolde.nl) en de prijs, een lang weekend Parijs, ging naar een overgelukkige familie Haandrikman.

 

        

De familie Haandrikman met in het midden Annie Veenema mede-eigenaresse van Globe Reisburo Borger.

 

SIVO Festival


SIVO Festival
Weervergelijker